Iratkozzon fel hírlevelünkre

Késvilág Minőségi Ajándékok Boltja

Késvilág a világok késeivel!

2004-ben nyitottuk meg boltunkat, a Debrecenben lévő Malompark Bevásárlóközpontban. A célunk az volt, hogy a keleti régióban olyan világszínvonalú és széles árukínálattal rendelkező üzletet hozzunk létre, amely a gyűjtők, illetve a hétköznapi emberek számára is megfelelő minden igényt kielégítő termékek megvásárlását teszi lehetővé. Ez egyben azt is jelenti, hogy folyamatosan működő, megújuló és raktárkészlettel is rendelkező boltot üzemeltetünk. Az idő múlásával és a vásárlók igényeit folyamatosan felmérve beláttuk, hogy létre kell hoznunk a boltunk mellett egy olyan webáruházat is, ahol nemcsak a közelünkben élő vásárlók igényeit tudjuk fogadni, hanem a távolabbi régióban élőkét is.

Főbb márkáink: Benchmade, Cold Steel, Kershaw, Böker, Böker Magnum, Buck, CRKT, Colt, EKA, Extrema Ratio, Fallkniven, Gerber, Bear Grylls, Fiskars, Hattori, Helle, KA-BAR, LEATHERMAN, M'CUSTA, Mikor, Muela, Mora, Ontario, Opinel, Puma, Ganzo, SOG, Enlan, Smith&Wesson, TAC-FORCE, ZERO-TOLARENCE, Virginia, Victorinox, Spyderco, Spyderco Bird, Meyerco, Szalontai és egyéb kések kaphatók. Ezen kívül, mindent beszerzünk, amit lehetséges!

Fontos: webáruházunk nem virtuális! Abban különbözünk a legtöbb "késes" webáruházaktól, hogy nálunk az árukészlet döntő többsége többsége raktáron van, ezzel természetesen lecsökken a várakozási idő, hiszen nem kell a terméket esetlegesen külföldről, vagy nagykereskedésből megrendelni. Lesznek rendelhető termékek is, de ezt igyekszünk feltüntetni.

Termékek, szolgáltatások

bicskák, díszfegyverek, filézőkések horgászoknak, kardok (ezen belül tradicionális japán típusú "katana" kardok), manikűrkészletek, obszidián kések (az országban csak itt), ollók, pedikűr, profi konyhai kések, tartók, tokok, túrafelszerelések, vadászkések, zsebkések, zsebkésekhez kiegészítők, élezők, íjászat és kellékei, kések

Telefon

+36 52 745-613

E-mail

info@kesvilag.hu

Weboldal

www.kesvilag.hu

Nyitvatartás

hétfő-szombat: 9:00-19:00
vasárnap: 9:00-16:00

Vásároljon, ügyintézzen, sportoljon egy helyen, a Malompark Bevásárlóközpontban!